Actieve vakantie op Camping Des Arcades

Camping Des Arcades, ook voor de actievere vakantieganger 

Heeft u behoefte aan een actieve vakantie, ook daarvoor kunt u bij ons terecht. De verscheidenheid van landschappen rondom Des Arcades is aantrekkelijk voor onder meer wandelaars, mountainbikers, wielrenners,vissers, zonaanbidders en golfers. Er zijn wandelroutes en fietsroutes direct vanaf de camping. Vissen kunt u bij ons in de visvijver (zonder vergunning) of aan de Lot (met vergunning, eenvoudig aan te schaffen).

Er bevinden zich twee 9 holes golfbanen in de omgeving, waarvan er 1 op nog geen half uur rijden van de camping ligt en de andere op 45 min rijden.

Kano-excursie in de Lot

Wilt u genieten van de prachtige rivier de Lot en zijn zijtakken zoals de Célé. Neemt u dan deel aan onze kano excursie. U kunt met het hele gezin (zwemdiploma verplicht) genieten van een geheel verzorgde dag op het water. U vaart langs kiezelstrandjes en imposante rotswanden. Wilt u liever zelf een bootje huren voor een dag, dat is ook mogelijk (vaarbewijs niet verplicht). U zult versteld staan van de prachtige natuur, de indrukwekkende kastelen en glooiende wijngaarden. U kunt zelfs even aanmeren bij het château de Cayx (voorheen van de Deense prins).

Verschillende activiteiten nabij Camping Des Arcades

Met de kinderen kunt u een uitstapje maken naar o.a.:

  • De spannende kartbaan in Cahors
  • Themapark Walibi in Agen
  • Klimbos Cap Nature
  • Geocaching in de omgeving van Cahors
  • Paardrijden achter de camping

Fitclub activiteteiten op de camping

Op de camping zelf organiseren wij in het hoogseizoen een aantal keren in de week een Fitclub activiteit. U kunt deelnemen aan een bootcamp les, circuit training, een zware inspannende insanity les of u maakt een mooie powerwalk onder begeleiding) in de prachtige omgeving van de camping.